![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanko jakie logowanie najlepiej zrobic? tzn
Jezeli login jest ok i hasło ok to w ciastko wrzucic losowe cyferki i zapisac je np. w bazie i jezeli ciastko i to z bazy bedzie sie zgadzac to pokaze jakies dane dla uzytkownika tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co z logowaniem na stałe ?
U mnie na stronie większość osób korzysta z zapamiętywania hasła. Jak chcą się wylogować to mogą. A gdy chcę ich usunąć to już najbliższe kliknięcie go wywala z konta. A tak jak napisał nospor 5 minut wystarcza. No ale jak chcesz to upieraj się dalej przy swoim nawet jeśli kilka osób mówi Ci to samo. Pozdro --- edit --- To co jak już się włamał to niech sobie siedzi miesiącami na koncie ? I nie ma siły go wywalić ? Bezsens Lub jeszcze inna sytuacja. Ktoś mi zmienia hasło ... mnie nie wywala i nawet nie wiem że mi zmienił i sobie używam konta przez miesiąc nie wiedzą że ktoś mi zmienił hasło a on z mojego konta może czytać jakieś informacje kierowane tylko do mnie. A zresztą mówisz że w cookies mozna popełnić błąd z time()+3600 a 3600 a taki błąd że ktoś może komuś na koncie siedzieć Cię nie razi. Przez to widać że mowisz tylko to co Ci pasuje nie patrząc na opinię innych. Bo błąd mało ważny powodowany z Twojej winy jakim jest czas życia Cookie jest tak wazny że przekonujesz kogoś do nie korzystania z niego a to że ktoś się włamie na konto jest dla ciebie mało wazne. Ten post edytował Kuziu 28.02.2006, 12:20:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 07:40 |