![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaj głos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MAZY: Widziałeś kiedyś rozpadającą się rodzinę przez wódkę? Widziałeś kiedyś małe dzieci siedzące w pokoju pełnym "podejrzanego" towarzystwa, które łoi wódę z ich rodzicami. Widziałeś kiedyś kobietę, która nie ma płuca, ledwo mówi niedojada a jedynym bodźcem utrzymującym Ją przy życiu jest chęć zapalenia papierocha. Widziałeś może kiedyś mężczyznę z rakiem krtani, który jadł przez rórkę?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Ja znam kilka takich osób i rodzin. Znam prawdziwych ćpunów walących już twardziele dożylnie. Rodzice tych ćpunów przezywają tragedię. Ale poweidz mi czy więcej znasz lakocholików czy ćpunów przez duże Ć. Powiesz mi teraz, że przez narkotyki jest AIDS, ale wyobraź sobie, że narkotyki są legalne i do każdej działki heroiny dodawana jest nowa sterylna strzykawka. Czy w takiej sytuacji AIDS przeskoczy z człowieka na człowieka? Nie mówię, że narkotyki są dobre mówię tylko, że nie są gorsze od alkocholu i papierosów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:51 |