![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Uwagi, pytania zwiazane zwiazane z artykulem scannera "Apache i MySQL na Windows" proszę pisać w tym temacie.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 9 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początek przepraszam za wykopanie tematu który od roku śpi sobie spokojnie, ale szczerze mówiąc wciąż jest to najlepszy materiał na jaki trafiłem w sieci pozwalający w miarę bezboleśnie przejść przez stawianie własnego serwera i za to duże podziękowania dla autora tekstu.
Przy właśnie postawionej u siebie konfiguracji (Apache 2.0.55, php 5.1.2, MySQL 4.1.8) wystąpiło po drodze kilka zmian względem artykułu, jednak nie były to różnice na tyle duże, abym nie mógł sobie poradzić.... ale: Cytat Teraz musimy skopiować kilka plików. Po lewej jest ścieżka skąd - po prawej dokąd. Ścieżki oczywiście bazują odpowiadają ścieżkom instalacji, którymi posługuje się w tym artykule. a. C:\WebServer\php4\php.ini-recomended -> C:\Windows\php.ini b. C:\WebServer\php4\php4ts.dll -> C:\WebServer\Apache2\bin c. C:\WebServer\php4\dlls\iconv.dll -> C:\WebServer\Apache2\bin Na tym etapie znalezienie dwóch pierwszych plików było możliwe, jednak nie znalazłem trzeciego pliku, ani żadnego choćby zbliżonego nazwą do niego. Mimo pominięcia tego pliku serwer działa i jak na razie nie pojawiają się żadne problemy. Więc moje pytanie: Za co ten plik jest odpowiedzialny i czy w mojej wersji php powinienem skopiować jakiś inny plik? Z góry dziękuję za wszelkie wyjaśnienia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 17:19 |