![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem poczatkujacy w php i od razu zostalem rzucony na gleboka wode a mianowicie mam do zrobienia strone ktora pobiera informacje z bazy danych. Zrobilem sobie formularz w ktorym bede wprowadzal dane do bazy (baze juz tez mam zrobiona) Oto kod:
A teraz kod skryptu php ktory ma laczyc sie z baza danych i wprowadzac dane do tabeli:
Problem w tym, ze zadne informacje nie sa dodawane. Po nacisnieciu Wyslij ekran przegladarki staje sie bialy i nie wyswietla bledu ze nie ma polaczenia z baza. Wie ktos moze gdzie tkwi blad? Z goru thx za odp. p!ter Ten post edytował p!ter 22.02.2006, 23:13:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak zapytanie bylo niepoprawne ale ponadto niepoprawne bylo laczenie z baza danych.
Udalo mi sie to naprawic. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aarambo.gif) Oto dzilajacy skrypt:
aha jeszcze jedno pytanie wiece moze jak szyfrowac haslo bo jak zauwazyliscie wpisuje je jawnie do zmiennej $pass? pozdrawiam p!ter Ten post edytował p!ter 22.02.2006, 17:17:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 23:25 |