![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaj głos.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również nie brałem, nie biorę i nię będę brał.
Poza tym uważam tak samo, jak dragossani, że marihuana (tylko i wyłącznie) powinna zostać zalegalizowana. Powód? Po pierwsze: i tak każdy może ją sobie kupić w ciągu mniej niż tygodnia. Po drugie: jeżeli może kupić, to czemu państwo miałoby nie czerpać z tego zysków? Po trzecie: o narkotykach czytałem sporo różnych rzeczy i wniosek jaki z tego można wyciągnąć jest taki, że marycha wcale nie jest bardziej szkodliwa od np. papierosów. Nie powoduje fizycznych objawów "głodu" itd. Po czwarte: jak ktoś ma się uzależnić to może to zrobić nawet wtedy, gdy są zakazy. Natomiast śmiesznym wydaje mi się pomysł podniesienia wieku do 21 lat - czy tak trudno mając 15 lat kupić wódkę? Zawsze mozna poprosić kolegę. No i dlaczego będąc pełnoprawnym obywatelem miałbym czekać jeszcze rok abyu sobie legalnie zapalić, czy napić się piwa?! Bawi mnie to, jak niektórzy mówią, że oni papierosów nie palą, że im przeszkadza dym - a trawkę jakoś sobie palą i dym im nie wadzi, chyba wręcz przeciwnie :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 01:54 |