![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kodzik: [php:1:3de730dc56]<? $query = "SELECT * FROM tabela WHERE costam ORDER BY costam"; $wynik = mysql_query($query); while($rzad = mysql_fetch_array($wynik)) { echo "<TR>n" ."<TD align=center>".$rzad['id']."</TD>n" ."<TD align=center>".$rzad['nazwa']."</TD>n" ."</TR>" } echo "</TABLE>"; ?>[/php:1:3de730dc56] No i teraz mam walek, chcialem aby 15 ostatnich rekordow ($rzad['nazwa']) bylo wyswietlane jako pogrubiony tekst. Nie udalo mi sie uzyc do tego MAX() ani COUNT(), jesli ktos bedzie znal rozwiazanie bardzo bym prosil o odpowiedz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze nie lubie takiego tonu...
Po drugie robie tak jak tylko potrafie Po trzecie nie robie REPLACE tylko UPDATE Po czwarte nie ma relacji miedzy rekordami czy tabelami (bo jest tylko jedna tabela) Po piate moja kobieta zajmuje sie ogrodnictwem, wiec to zly pomysl (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:10 |