![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kodzik: [php:1:3de730dc56]<? $query = "SELECT * FROM tabela WHERE costam ORDER BY costam"; $wynik = mysql_query($query); while($rzad = mysql_fetch_array($wynik)) { echo "<TR>n" ."<TD align=center>".$rzad['id']."</TD>n" ."<TD align=center>".$rzad['nazwa']."</TD>n" ."</TR>" } echo "</TABLE>"; ?>[/php:1:3de730dc56] No i teraz mam walek, chcialem aby 15 ostatnich rekordow ($rzad['nazwa']) bylo wyswietlane jako pogrubiony tekst. Nie udalo mi sie uzyc do tego MAX() ani COUNT(), jesli ktos bedzie znal rozwiazanie bardzo bym prosil o odpowiedz! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Taka sytuacja nie bedzie miala miejsca... dlatego ze jesli zawartosc nie bedzie potrzebna zostanie zamieniona na inna wartosc, czyli zamiast dokladanie nowego wiersza bede zamienial niepotrzebny na nowy... Jeśłi tak chcesz robić, to idź lepiej zajmij się ogrodnictwem. Replace to so bie na kartce papieru możesz robić, a nie w bazie, gdzie możesz miec jakies relacje miedzy rekordami i tabelami.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 02:42 |