![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
połączyć js + php to dla mnie męka pańska. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą, abyście oblukali co w tym kodzie jest nie tak. Mnie już pomysłów brak. To jest ok kod Js:
zgodnie z definicją funkcji oczekuje jakiegoś obiektu, ale nie mam pojęcia co ma nim być ![]() Ten post edytował primo 10.02.2006, 20:09:59 -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
....
napisz tak jak podalem. this - w javascript wskazuje na aktualny element, a potraktowałeś to jako zmienną, w dodatku nieprawidłowo zapisaną, php. Jak nie pyknie to odezwij się do mnie na gg, bo tu czata nie będziemy robić. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 20:01 |