![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem na forum z przerwami od dwóch lat. Pamiętam, jak kiedyś na PRO codziennie pojawiały się nowe posty, co jakiś czas nowe tematy. Obecnie ciężko w ciągu tygodnia o nowy post, jeszcze trudniej o ciekawą dyskusję.. stąd moje pytanie, czy php Pro umiera? Jeśli tak to dlaczego, dlaczego nie pojawiają się nowe tematy, czy wyczerpał się zbiór zagadnień związanych z inżynierią oprogramowania w php?
Ten kto mówi, że nie chce mu się pisać na PRO niech się chociaż podpisze. ![]() Ten post edytował splatch 7.02.2006, 10:50:14 -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jak tylko mogę to zawsze coś wyskrobię. A własnych tematów zakładam mało czy ostatnio nawet wcale z bardzo prostego powodu: nie piszę ostatnio dużo w php. Przynajmniej nie piszę czegoś co można zaliczyć do szufladki research.
Taki pomysł mi wpadł apropo początkujących. Może zróbmy moda do nowego forum, który przekierowywałby usera do strony manuala. Oczywiście tylko za pierwszym wejsciem byłoby tak, potem może wypowiedzieć się. A prawo do tego mieliby opiekunowie czy jak tam oni się nazywają (Ci od pocz.) Co sądzicie? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:43 |