![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem na forum z przerwami od dwóch lat. Pamiętam, jak kiedyś na PRO codziennie pojawiały się nowe posty, co jakiś czas nowe tematy. Obecnie ciężko w ciągu tygodnia o nowy post, jeszcze trudniej o ciekawą dyskusję.. stąd moje pytanie, czy php Pro umiera? Jeśli tak to dlaczego, dlaczego nie pojawiają się nowe tematy, czy wyczerpał się zbiór zagadnień związanych z inżynierią oprogramowania w php?
Ten kto mówi, że nie chce mu się pisać na PRO niech się chociaż podpisze. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował splatch 7.02.2006, 10:50:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja wklepałem że nieche mi się tam pisać, dlatego że nie ma opcji "to nie na mojego skilla", generalnie rzecz biorąc czytuje ten dział, ale nie udzielam się tam bo zwyczajnie nie czuje się na siłach. Problemy które napotykam przy rozwijaniu swojego hobby zazywczaj również nie nadają się do tego działu, a jeśli nawet to często znajduję odpowiedź bez postowania (jeśli nie na forum to w necie, studiując jakieś klasy i zastanawiając się jak to działa). Myśle że sporo userów właśnie w ten sposób podchodzi do tego działu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 20:09 |