![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hej
nie znalazlem nic w wyszukiwarce moze blednie wpisywalem jesli tak to poprosze o link i wykasowanie/przeniesienie chodzi o to zeby w pasku nawigacji IE/Firefox/Opera zawsze wyswietlal sie tylko glowny adres witryny. Spotkalem sie kilka razy z tym i mysle ze jest to ciekawe rozwiazanie, szczerze mowiac mozna wyeliminowac w pewnym sensie mozliwosc poznawania struktury witryny przez niektorych uzytkownikow... (to pierwsze przychodzi mi na mysl) zastanawia mnie czy przypadkiem nie eliminuje to lub nie wplywa ujemnie na $_GET albo na sesje jesli ktos cos wie to bardzo poprosze o podzielenie sie z gory dzieki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(devint @ 2006-02-07 14:49:33) hej nie znalazlem nic w wyszukiwarce moze blednie wpisywalem jesli tak to poprosze o link i wykasowanie/przeniesienie chodzi o to zeby w pasku nawigacji IE/Firefox/Opera zawsze wyswietlal sie tylko glowny adres witryny. Spotkalem sie kilka razy z tym i mysle ze jest to ciekawe rozwiazanie, szczerze mowiac mozna wyeliminowac w pewnym sensie mozliwosc poznawania struktury witryny przez niektorych uzytkownikow... (to pierwsze przychodzi mi na mysl) zastanawia mnie czy przypadkiem nie eliminuje to lub nie wplywa ujemnie na $_GET albo na sesje jesli ktos cos wie to bardzo poprosze o podzielenie sie z gory dzieki niestety na $_SESSION może wpłynąć (o ile ktoś uzywa Internet Explorer) IE ma bład polegający na nie trzymaniu sesji jeżeli strona jest w ramkach, czy jest maskowanie przy aliasach (www.prv.pl, www.glt.pl etc.) Błąd jest raczej naprawiony, nie wszyscy to chyba mają załatane pozdrawiam lars (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:42 |