![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem na forum z przerwami od dwóch lat. Pamiętam, jak kiedyś na PRO codziennie pojawiały się nowe posty, co jakiś czas nowe tematy. Obecnie ciężko w ciągu tygodnia o nowy post, jeszcze trudniej o ciekawą dyskusję.. stąd moje pytanie, czy php Pro umiera? Jeśli tak to dlaczego, dlaczego nie pojawiają się nowe tematy, czy wyczerpał się zbiór zagadnień związanych z inżynierią oprogramowania w php?
Ten kto mówi, że nie chce mu się pisać na PRO niech się chociaż podpisze. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował splatch 7.02.2006, 10:50:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(spenalzo) A ja myślałem, że jedyny słuszny irc to irc.php.pl Hehe kanał #php.pl był przed powstaniem php.pl Cytat(TomASS) Przydałby się jakiś sztandarowy produkt (np. tłumaczenia manuala php), przydałby się jakiś określony kierunek rozwoju (ale nad tym musi pomyśleć "zarząd") - czy idziemy w stronę pomocy wszystkim, czy w stronę forum dla profesjonalistów - i tego się trzymać. Moim zdaniem php.pl jest za słabe na tłumaczenie manuala php i długo takie będzie. Ja bym powiedział, że owszem przydałby się określony kierunek rozwoju a pomóc może tylko zmiana zarządu bądź sprzedanie mu porządnego kopniaka, który by go zmobilizował do pracy, bo tak na prawdę wortal zalerzy w bardzo dużej mierze od zarządu a nie użytkowników forum - tak jak pisał NuLL - co ma sobie myśleć odwiedzający o php.pl skoro po wejściu na stronę widzi "Problem z &"? W mojej głowie kołacze się tylko Webhelp. Prawdę mówiąc na php.pl praktycznie nie ma żadnego artykułu PRO, dlaczego? Myślę, że na to pytanie powinien odpowiedzieć zarząd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 02:31 |