![]() |
![]() |
-Darjus- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam problem jeśli chodzi o skrypty logowania. Wiem, że jest ich sporo na różnych stronkach, lecz jak dotąd nie trafiłem na ten którego szukam. BTW: dopiero zaczyna z php i nie jestem w stanie sobie go samemu napisać ![]() A więc tak: Ogólnie chodzi o dość prosty do konfiguracji skrypt logowania dla wielu użytkowników, z możliwością zdefiniowania dla każdego user'a oddzielnej strony docelowej i oczywiście odzielnego hasła ![]() Umiem wstawić, żeby przy ładowaniu każdej stronki pytał się o hasło i login, ale chodzi mi o coś troszke innego. Jedna stronka - coś w rodzaju formularza - podajemy dane (login, haslo itp) i przenosi user'a na stronę przypisaną jego nickowi. Niestety bazy danych MySQL itp odpadają ... tylko na plikach textowych. Hmmm .... i to w sumie tyle ![]() Pewnie dla kogoś kto się na tym zna wyda się banalne, ale ja mam z tym "mały" problem. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i co z tego że włączy zaraz strone user_page.php - nie wejdzie mu wtedy. Wyskoczy mu logowanie. Może tobie się udaje bo sie zarejestrowałeś i nie wylogowałeś.
--> dzisiaj sobie to dostosuje do moich potrzeb i mam nadziej, że nie bedzie problemów. Jeszcze raz DZIEKI. ---edit--- no i dostosowałem - wszystko działa idealnie prócz jednej rzeczy. Powiedzmy, że ktoś się zaloguje, a zapomni wylogowac. Odejdzie od komputera i ktoś inny na tym komputerze wejdzie zaraz na user_page.php i nawet nie musi hasła pisac. Jeśli możesz to dopisz mi co mam dopisac żeby automatycznie wulogowywał po 3 minutach. Ten post edytował rad3k 6.02.2006, 15:16:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 19:19 |