![]() |
![]() |
-Darjus- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam problem jeśli chodzi o skrypty logowania. Wiem, że jest ich sporo na różnych stronkach, lecz jak dotąd nie trafiłem na ten którego szukam. BTW: dopiero zaczyna z php i nie jestem w stanie sobie go samemu napisać ![]() A więc tak: Ogólnie chodzi o dość prosty do konfiguracji skrypt logowania dla wielu użytkowników, z możliwością zdefiniowania dla każdego user'a oddzielnej strony docelowej i oczywiście odzielnego hasła ![]() Umiem wstawić, żeby przy ładowaniu każdej stronki pytał się o hasło i login, ale chodzi mi o coś troszke innego. Jedna stronka - coś w rodzaju formularza - podajemy dane (login, haslo itp) i przenosi user'a na stronę przypisaną jego nickowi. Niestety bazy danych MySQL itp odpadają ... tylko na plikach textowych. Hmmm .... i to w sumie tyle ![]() Pewnie dla kogoś kto się na tym zna wyda się banalne, ale ja mam z tym "mały" problem. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
baza.txt:
Kod crash|haslo test|test admin|superhaslo
Wynik: Kod Array ( [crash] => haslo [test] => test [admin] => superhaslo ) Wszystko czego potrzeba... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 22:43 |