![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam sie nad wyborem uczelni dlatego chce sie dowiedziec czy jest jakis kierunek ktory opiera sie na programowaniu pod katem www. php asp jsp i tak dalej do tego bazy danych czy np zarzadzanie serwerami tzn wszystko co sie wiaze z internetem ?
ps: Wiem ze chaotycznie to opisalem ale coz godzina robi swoje (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował Dandelion 30.01.2006, 01:21:17 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zaoczne są jakimś wyjściem, chociaż parę razy spotkałam się z czymś takim, że pracodawca chce kogoś po studiach dziennych (choć nie pamiętam już czy to tyczyło się informatyków)...sama się zastanawiałam nad studiami informatycznymi...ale stwierdziłam, że się pewnie nie nadaję...potrafię coś tam zrobić przy stronach, ale to jeszcze żadna informatyka więc szkoda czasu i pieniądzy...zwłasza, że pewnie na nie nie zarobię
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 11:28 |