![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z przypisaniem wartości ciastka do zmiennej. CHodzi o to, że na komputerze tworze ciastko i chciałbym pobrać wartość z tego ciastka i przypisac to do zmiennej. Próbowałem tak:
ale niestety nie działa... Prosiłbym o jakąś wskazówke... Ten post edytował gladiror 30.01.2006, 01:01:47 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już tłumacze:
Najpierw sprawdza czy ciastko o podanej nazwie istnieje. jeżeli: a) nie istnieje to: z adresu IP wyciaga nazwe kraju i przypisuje ja zmiennej $ustawienia_jezyka i daje skrót kraju na zmienna $jezyk Nastepnie tworzy ciastko o nazwie ciastko i wartości ciastka "$jezyk" podpunkt b ) istnieje ciastko: przypisuje zmiennej $jezyk wartość ciastka... Problem polega na tym ze nie chce mi przypisać wartości ciastka to zmiennej... W przegladarce pokazuje sie nastepujacy napis "istnieje$jezyk "... A powinien pokazywac sie "istnieje <- tutaj wartosc zmiennej $jezyk ->" Ten post edytował gladiror 30.01.2006, 01:36:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 01:30 |