![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam zaintalowany program Opiekun ucznia. Moj komputer jest w sieci domowej i mam niemal zerwoe uprawnienia (serwer jest na Win 2003). Wyłacze proces optray.exe, fajnie. Nie dziala. Ale nadal jest opserv.exe, ktory jak go wylacze zaraz po tym sie pojawia znow. Teraz pytanie: jak go calkiem wylaczyc? moze jakas dziura w programie, jakis blad, jakis sposob, cokolwiek. Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2005 Skąd: Byczyna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze, ale nie znam proxy... a inaczej nie wejde do neta... łeee ;( a co do rozmowy to nic nie da, "ten program Cię chroni". Lol. jakby mnie bronil przed wikipedia to pewnie tez nie zmieniliby zdania. Czekam na dalsze pomysly (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Edit: a jak w IE mam zablokowane mozliwosc ustawienia proxy (ten przycisk ustawienia sieci lan jest nieaktywny) to moge jakims programem zczaic jakie są ustawienia? Ten post edytował _Cartman 28.01.2006, 22:14:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:20 |