Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [layout] www.obstawianie.vel.pl, Bardziej layout niż strona, bo pusta ona
Makaron44
post 28.01.2006, 12:56:36
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Chciałbym żebyście zobaczyli, layout mojej strony Obstawianie w sieci i ocenili jego przejrzystość i ogólną formę. Na temat strony narazie nie ma się, co wypowiadać, bo jest w fazie tworzenia, na dniach powstanie forum i musze uzupełnić ją o kilka skryptów i poprawić już obecne. Liczę się już z tą falą bluzgów, ale co mi tam ... Zawsze to jakaś reklama... biggrin.gif

Ten post edytował Makaron44 28.01.2006, 12:57:17

--------------------
Bukmacherstwo, skuteczne typy- zajrzyj, jeśli masz duszę sportowca!
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
vieri_pl
post 28.01.2006, 13:23:58
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Więc:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...her%2Findex.htm
Strona nie dokońca jest zgodna dry.gif

Przy linkach u góry typty itp. użyj onFocus="blur()", ponieważ zostają kratki smile.gif Nie wiem dlaczego każdy o tym zapomina !?

Logo jeszcze mi się podoba ale, już bloki menu nie bardzo. Sąproste za proste. A ta środkowa tabela, tzn. nagłówek jest brzydki i powinien być bardziej wyróżniony. Chociaż ten stadion też jest przeciętny, ja bym wstawił projekt nowego stadionu Arsenalu Londyn tongue.gif

Co do kodu nie przyglądałem się za bardzo, ale pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to że strona jest oparta na ramkach... fujjj, jestem anty ramkowcem tongue.gif

Później zobaczyłem kod ramki i zobaczyłem że strona jest na divach, no fajnie, że staraszsię robić strony zgodne ze standardami smile.gif Ale w kod się nie zgłębiałem, myślę że zajec Ci w tym pomoże tongue.gif On się na tym lepiej zna odemnie.

Ogólnie: Strona lepsza od tej co mieliśmy okazje oceniać poprzednio. To chyba było coś informatyk.rox.pl questionmark.gif Cos takiego... strona jest o niebo lepsza (ta co teraz oceniam), więc idziesz w dobrą stronę, popraw bloki menu na jakieś ładniejsze moze zaokrąglone, z tłem w klimacie sportu, nie wiem jakiś koszykarz w tle lub piłka, tak żeby ta strona była bardziej kolorowa. A więc praca średnia ale idziesz w dobrym kierunku smile.gif

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:12