Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Data i czas z serwera?
Cod

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Czy jest możliwość, aby data i czas pobierane były przez skrypt php z serwera a nie od usera? A żeby nie zakładać osobnego tematu, zapytam jeszcze, w jaki sposób skrypt może się sam wykonać np. o jakiejś konkretnej godzinie. Thx z góry za odpowiedzi.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Fo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@Project - sam nie jestem jakims tam geniuszem ... dopiero sam rowniez sie ucze php i nie wiem jeszcze wszystkiego ... nio ale korzystam z czegos takiego jak szukaj i oram forum w poszukiwaniu interesujacych mnie rozwiazan / materiałow na ktorych moglbym sie wzorowac, starym dziadem nie jestem - mam 17 lat, ale juz cos wykombinowac potrafie i naprawde to co mowia moderatorzy - szukaj + manual to jest zrodlo wszystkich rozwiazan....
prawda coraz czesciej rejestruja sie tacy ktorzy poprostu maja jedno (1) pytanie ... jakies cos z czym nie potrafia sobie poradzic i wala odrazu na forum gdzie sa ludzie wmiare kumaci i potrafiacy pomoc... tylko ze tych nowych rejestrujacych sie jest coraz wiecej i wiecej... to dobrze dla forum ale jestem ciekaw ilu zarejestrowanych jeszcze jest aktywnych (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
co do nowego forum to po glebszych przemysleniach ..mhm niom mozna by bylo cosik takiego utworzyc np. ale nie zadne lame zone - bo nie skumaja o co chodzi ci nowi. to trzeba by bylo wymyslec jakas sesnsowna nazwe dla takigo forum ... np. niewiem no "abecadło php" (php..abc) i nizej jakis sensowny opisik dla takiego forum - moze byc nawet pogrubionymi zeby wpadlo w oczy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/aaevil.gif)
no niewiem - niech moderatorzy zadecyduja ....

edit : @members_of_mayday - poprostu jak widzisz ze poraz kolejny ktos zadaje pytanie ktore juz bylo ... ten nowy zarejestrowany nie zapoznal sie z regulaminem ... nie zwrocil uwagi na cos takeigo co sie nazywa szukaj... tylko odrazu bach - post ... ktory juz byl dziesiec tysiecy razy... no szalu to mozna dostac...a co do przemadrzalosci to mysle ze to nie jest tak.... to poprostu jak napisalem przed chwila - czlowieka ... nerw lapie jak widzi ze ktos ma klapki na oczach i nie ruszy sie ... nie rozejrzy sie tylko dorzuca te zbedne kb do bazy....
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 27.12.2025 - 20:03