![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... Chciałbym abyście rzucili okiem na stronę www.informatyk.rox.pl. Jest to moja, że tak powiem strona domowa i chciałbym spytać niejako fachowców, czy z obiektywnego punktu widzenia się do czegoś nadaje. Jeśli możecie wyraźcie także swoje zdanie na temat, mojego najnowszego skryptu - generatora ankiet. Można tam darmowo utworzyć sobie sondę, wkleić kawałek kodu na stronę i sonda będzie działać. Zresztą przykład takowej jest na mojej stronie. Czekam na opinie i rady. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe ale pojechaliście po mnie ... Treści na WWW są zupełnie z innej bajki (są one z czasów, kiedy właśnie dopiero zaczynałem). Miałem dość długą przerwę ... Fakt faktem błędów było bardzo dużo, część udało mi się usunąć, dzięki waszym uwagom (np. komentarze już działają jak trzeba). Zostało ich jeszcze od groma. Jednak niektórych wypowiedzi nie rozumiem. Jakieś błędy js?! o_O Nigdzie tam tego języka skryptowego nawet nie używam. Times New Roman?! Cała strona w arialu ... Faktycznie muszę się zaznajomić z firefoxem, bo chyba inaczej interpretuje cssy. Temat można śmiało zamknąć ... Zobaczyłem jakie mam luki, dzięki za szczerość (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Edit: Aha już wiem skąd ten times... Firefox wcale nie wykrywał mi pliku css, teraz już poprawione. Ten post edytował Makaron44 16.01.2006, 20:01:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 09:45 |