![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... Chciałbym abyście rzucili okiem na stronę www.informatyk.rox.pl. Jest to moja, że tak powiem strona domowa i chciałbym spytać niejako fachowców, czy z obiektywnego punktu widzenia się do czegoś nadaje. Jeśli możecie wyraźcie także swoje zdanie na temat, mojego najnowszego skryptu - generatora ankiet. Można tam darmowo utworzyć sobie sondę, wkleić kawałek kodu na stronę i sonda będzie działać. Zresztą przykład takowej jest na mojej stronie. Czekam na opinie i rady. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Stworzenie całej strony internetowej - 300-500 zł* potrzebuje stworzyc serwis wielkosci np. onetu zrobisz to za 500zl? przez takie informacje ja musze pozniej tlumaczyc potencjalnemu klientowi ze za taka kwote to sie nie da zrobic tego co on chce a przewaznie chce duzo, jak najlepiej i jak najtaniej. ----- pozatym pod Opera strona sie rozpada Ten post edytował Pigula 16.01.2006, 15:59:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:01 |