![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam jakiegoś artykułu opisącego obslugę pdo (moze być po angielsku, lecz wolałbym w ojczystym języku). szakałem w manualu php ale on opisuje jedynie metody, a nie jest to wszystko odpowiednio uporządkowane. google tez nie dostarczylo mi potrzebych informacji (wyszukało głownie newsy z informacjami że w php5 bedzie takie cos jak pdo).
proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bigZbig @ 2006-01-12 14:36:37) @mike_mech dlaczego mialbym zrezygnowac z PHPSolutions na rzecz php|Architecta? Jest lepszy czy inny, jest tanszy czy oferuje wiecej, jest czesciej wydawany, a moze pisany bardziej przystepnym jezykiem? Odpowiedź: (patrz pogrubione) Co do języka, jest pisany po angielsku. Jest więcej artykułów na wysokim poziomie. Jest to moja opinia. Nie musi pokrywać się z Twoją lub czyjąś inną. P.S. Nie twierdzę że w PHPSolutions jest lipa. Tam też można znaleść coś ciekawego, ale na pewno nie są to nowości z rynku, tylko rzeczy, które już są znane jakiś czas. I o to mi głwónie chodziło w poście powyżej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:33 |