![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam jakiegoś artykułu opisącego obslugę pdo (moze być po angielsku, lecz wolałbym w ojczystym języku). szakałem w manualu php ale on opisuje jedynie metody, a nie jest to wszystko odpowiednio uporządkowane. google tez nie dostarczylo mi potrzebych informacji (wyszukało głownie newsy z informacjami że w php5 bedzie takie cos jak pdo).
proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHPSolutions, php|Architect, Podręczniki?
Najtaniej wyjdzie poszperac w necie - najbardziej aktualne dane, najobszerniejsze, ale przyznam ze trzeba je przefiltrowac i dlatego wlasnie kupuje czasopisma i ksiazki. Moze i informacje w czasopismach sa bardziej aktualne i bardziej wyspecjalizowane, ale 30 zeta za egzemplarz to nie jest malo przy tej objetosci. Co do beta-testerow w PHPSolutions - @ennics - mozna sie jeszcze zapisac. W sumie caly czas mozna. Ja sie zapisalem, wypowiedzialem kilka razy i dostalem darmowy egzemplarz. Probelm w tym, ze z zeszlego miesiaca. Teraz mam dwa. Tak wiec mozesz sprobowac ale: 1 Nie masz pewnosci ze otrzymasz w danym miesiacu egzemlarz 2 Jesli otrzymasz to po tym jak juz wszyscy dawno o nim zapomnieli Oczywiscie jako betatester masz dostep do niektorych artykulow (nie wszystkich) zanim zostana opublikowane i to jest w sumie wszystko. @mike_mech dlaczego mialbym zrezygnowac z PHPSolutions na rzecz php|Architecta? Jest lepszy czy inny, jest tanszy czy oferuje wiecej, jest czesciej wydawany, a moze pisany bardziej przystepnym jezykiem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 14:03 |