[archiwum]Książki |
[archiwum]Książki |
28.11.2005, 18:50:05
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) |
Wszelkie pytanie i dyskusje dot. ksiazek prosze zawierac w tym watku Inne tematy dot. ksiazek bede zamykane przez moderatorow/opiekunow/adminow.
Temat ten mam na celu zebranie opinii o wszelakich ksiazkach w jednym miejscu. ----------------- Wszystkie pytania o opinię w sprawie książki "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty." zadawane w wątku Książki będą karane ostrzeżeniami. Ksiązka ta była recenzowana juz tak wiele razy, że szczytem lenistwa i ignorancji jest ponowne pytanie o nią bez przejrzenia całego wątku. -----------------
Powód edycji: Dodana notatka odnośnie "PHP i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty."
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
8.01.2006, 21:15:50
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) |
A ja polecam PHP5 nowe możliwości również z heliona. Szczególnie dla tych którzy chcą sie przesiaść z php4 na php5 Z tak z innej beczki =) Wspaniała ksiażka Naprawde ciekawe pomysly sa opisywane. Mam tylko jeden tom ale jestem bardzo zadowolony . Niestety teraz chyba nie są dostępne... (trzeba bedzie czekać na druk na ządanie lub na allegro) -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.11.2024 - 20:44 |