![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje zrobić ocje ""pomógl" dostawali by ja użytkownicy ,ktorzy pomogli a wystawiali by je uzytkownicy ktorzy potrzebują pomocy.
Co o tym myślicie? (poprawiłem) Ten post edytował kowal1122 31.12.2005, 15:00:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Usunięcie, a raczej "niedodanie" tej opcji po przesiadce na IPB było niezamierzone. Zresztą byłem wtedy w DEV. Najwidoczniej ktoś zapomniał, albo wystąpiły jakieś komplikacje. Nikomu się nie chce jej dodać, albo jest jakiś problem (nie mam pojęcia jaki).
Przez ten długi czas nie było tej opcji, bo zawsze był jakiś pretekst. Dobrze, że ktoś przypomniał nam o tym. Proponowałbym przywrócenie punktów z phpBB (starsi userzy mogą się domyślać dlaczego - JOKE (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Ale nie wiem jak wyglądają dane w bazie i czy one wogóle, czy trzeba się pofatygować i znów je przekonwertować z phpBB do IPB (troche dużo roboty). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 06:51 |