![]() |
![]() |
-Musza- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Mam pewien proble ,a mianowicie na moim forum chciałbym zamieścić różne reklamy.W tym celu chce wstawić tak odnośnik w formie obrazka (nie wiem jak to się zwie).Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć to.Od razu podkreślam ,że prosiłbym o wmiare prostą wypowiedz ponieważ nie jestem za bardzo obcykany w tych tematach .Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2006-01-02 17:24:21) 1. idziesz do katalogu z szablonem (zależy, jakiego używasz) 2. otwierasz w Notatniku plik overall_header.tpl (Windows, jak sądzę? :]) 3. Wrzucasz do pliku kod 4. wstaw go w miejsce, w którym chcesz go mieć (nad menu, pod, itp - zobacz co w pliku pisze i na czuja wstawiaj w różne miejsca) 5. gotowe jego forum jest na fora.pl wiec nie moze edytowac zadnych plikow. Nie wiem czy jest to w phpbb ale powinno być cos takiego w opcja jak wlasny banner na dole strony(czy jakos tak) i tam mozesz umieszczac te linki, natomiast jesli nie masz takiej opcji to tylko pozostaje zalozyc forum na normalnym serwerze i samemu je zaistalowac. POZDRAWIAM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 15:37 |