![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Robie ankiete i już wszystko mam tylko jeszcze coś... Ankieta tworzy mi plik tekstowy w którym umieszczam odpowiedzi. Plik nazywa się "ODP_1" i chce aby sprawdzał czy taki plik istnieje... jeśli tak to ma stworzyć "ODP_2" i tak dalej...
Męcze się i nie wychodzi mi to poradzicie coś? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(piwib @ 2005-12-21 01:11:28) Wybacz ale każdy kiedyś startuje od zera. Tytuł forum "php dla początkujących" ewidentnie mówi iż forum dla noobów... Spoko sorry za zamieszanie ale pamiętaj że ty też kiedyś będziesz lamą na innym forum i tez Cie będą gnoić... Możecie zamknąć jak sam zauwazyles to forum dla początkujących, ale dostajesz tu odpowiedzi na pytania, na ktore jak dotad nie odpowiedziano albo ktorych nie mozna zbyt latwo znalezc ani w manualu ani w google, a nie na kazde pytanie jakie ci tylko przyjdzie do glowy, na kotre odpowiedz mozna znalezc w kilka minut... Ten post edytował sopel 23.12.2005, 17:24:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 07:16 |