![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiecie albo i nie jestem zwolennikiem systemu linux za wiele jego zalet. Ostatnio szwędając się po internecie natknąłem się na takowy post (co prawda już przestarzały) na pewnym forum. Aż mi się pisać nie chce. Boże, jakie to są lamy na tym świecie. I wszystkie te owieczki sypią kasiorkę pod nogi Gates'a, który daje im za nią jeszcze więcej G....
Co myślicie o tym podejściu, o tym sposobie myślenia? I pomyśleć, że on reperezentuje tzw. większość. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol popatrz NIE przez swoj pryzmat wiedzy oraz punkt widzenia. Pomysl sobie ile jest rzeczy w ktorych TY jestes lama (bez urazy). Kiedys myslalem podobnie do Ciebie, ale juz dosyc dawno od tego odszedlem. Wezmy pod uwage np bardziej biernych od nas uzytkownikow Inetu. Najwazniejsze jest dotarcie do informacji, i ma to sie odbyc w sposob wymagajacy od usera jak najmniej wiedzy techniczno-informatycznej.
Firmy wybieraja MS, bo (przynajmniej na papierze) dostaja wsparcie techniczne. Poza tym jesli firma ma duza baze danych i cos sie sypnie, to tworca oprogramowania (platnego i to slono) jest w jakis sposob odpowiedzialny. Uwazam, ze Win2000 jest dosyc dobrym system. Spokojnie wytrzymal uptime 10dni(pozniej odkurzalem w domu i musialem kompa wylaczyc 8) ) co w warunkach domowych jest dosyc dobrym wynikiem (gry, filmy, kopiowanie duzych plikow, w tle nonstop program p2p) Zeby nie bylo, ze jestem za M$, ostatnio udalo mi skonfigurowac Xvideo na mojej rivie tnt2. Mplayer przy odtwarzaniu filmu xvid na pelnym ekranie zjmuje ok 50% CPU, a mam cel500. Ktora winda to potrafi ? Edit: wlasnie ogladam inny i mam zajete 25% cpu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:05 |