![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiecie albo i nie jestem zwolennikiem systemu linux za wiele jego zalet. Ostatnio szwędając się po internecie natknąłem się na takowy post (co prawda już przestarzały) na pewnym forum. Aż mi się pisać nie chce. Boże, jakie to są lamy na tym świecie. I wszystkie te owieczki sypią kasiorkę pod nogi Gates'a, który daje im za nią jeszcze więcej G....
Co myślicie o tym podejściu, o tym sposobie myślenia? I pomyśleć, że on reperezentuje tzw. większość. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wszelkie "święte wojny" uważam za wymysłu gówniarzy, którzy nie wyrośli z okresupieluchowo-piaskownicowego. Każdy system ma zalety, każdy system ma wady. Każdy ma błędy, każdy ma patche itp.
Inteligentny człowiek nie patrzy czy młotek ma zielony trzonek, czy niebieski - jego inetersuje, czy da radę tym młotkiem wbić gwóźdź, czy sobie nie złamie palca i czy młotek nie rozpadnie się po 10 uderzeniach. Jedni używają notatnika, inni Pajączka, jeszcze inni vi'ma. I co z tego? Każdy używa tego, z czym mu najwygodniej. Nie czytałem cytowanego posta, bo szkoda mi czasu. Jednak tekst "zainstalowałem sobie na weekend..." osobiście dyskwalifikuje jego autora jako osobę choćby połinteligentną. jakiekolwiek testy czegoś bardziej skomplikowanego niż wykałaczka trwające "od obiadu do kolacji" to śmiech na sali a nie rzetelna opinia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 20:02 |