![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiecie albo i nie jestem zwolennikiem systemu linux za wiele jego zalet. Ostatnio szwędając się po internecie natknąłem się na takowy post (co prawda już przestarzały) na pewnym forum. Aż mi się pisać nie chce. Boże, jakie to są lamy na tym świecie. I wszystkie te owieczki sypią kasiorkę pod nogi Gates'a, który daje im za nią jeszcze więcej G....
Co myślicie o tym podejściu, o tym sposobie myślenia? I pomyśleć, że on reperezentuje tzw. większość. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat linux nadaje sie na system dla hobbystow i/lub majacych czas - istotnie daje niewielkie mozliwosci manewru ale to wlasnei wg mnie zaleta - standardowy uzytkownik to nie ktos kto bedzie czytal pliki konfiguracyjne, szukal po internecie Hmmm.... Ty chyba nie widziałeś np. Linuxa Mandraka, który uważam jest dużo łatwiejszy w instalacji/użytkowaniu i nawet w konfiguracji od wszelkich wincudów.
Są linuxy zarówno dla zaawansowanych jak i dla hobbystów. W mandraku nikt ci nie będzie kazał czegoś konfigurować, jeżeli sam tego nie będziesz chciał. A na dodek taki Mandrake (przyznam, że do mojego Linuxa, Slackware, musiałem troche doinstalować) ma wszystko i nie trzeba (jak m.in. w windowsie) nic doinstalowywać ani nawet konfigurować. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:30 |