![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
1.Mam problem tworzę swoją księgę gości i chcę ustawić maksymalną ilość znaków w każdej z tych formularzy textarea itp. O to kod:
2. Jak zrobic, zeby ktoś musiał coś wpisać w te formularze, jak nie to, żeby wyświetlał się tekst, jaka funkcja ? Plik, ktory zapisuje wpisy do baz:
Ten post edytował dragonate 17.12.2005, 23:35:07 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dragonate @ 2005-12-18 11:44:31) Jeszcze nie przyszła mi książka "php i MYSQL Vademecum Profesionalisty wydanie III" i jeszcze pewnych rzeczy nie rozumiem itp. co nie znaczy, ze pozwala ci to na zadawanie pytan, na ktore latwo odpowiedzi mozesz znalez w manualu. poczytaj o funkcjach plikowych, poogladaj przyklady, bo caly czas bedziesz mial jakis problem. w twoim przykladzie wyglada na to, ze probujesz zapisywac do pliku, ktorego wczesniej nie otworzyles. skad php ma wiedziec na jakim pliku wykonywac fwrite? w pierwszym przykladzie podanym w twoim pierwszym poscie bylo $file = fopen("baza.inc", 'a'); teraz tego nie widze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 12:07 |