![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak niektórzy zapewne wiedzą, od dłuższego czasu pracuję nad phiendem 2. Niestety, po n-tym refactoringu i pisaniu wszystkiego od nowa jestem tym trochę zmęczony i raczej nie wydam tego kiedykolwiek o własnych siłach. Za to kod, który jest już napisany, bardzo mi się podoba i szkoda go marnować.
Więc poszukuję ludzi do współpracy. Główne założenia:
Co do samego MVC, kilka słów:
** jeżeli temat tutaj nie pasuje, można śmiało przenosić Ten post edytował hawk 30.05.2005, 20:02:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(aleksander @ 2005-12-14 20:16:04) proponowałbym przeniesienie kodu pod patronat php.pl tak że my użytkownicy albo jakas ich część może nad nim pracować udoskonalać itp. coś w stylu linuksa gdzie każdy może dodac cos od siebie. co Wy na to? Myśle, że jakakolwiek strona gdzie gromadzilibyśmy informację na temat projektu (w sensie całego przesiemwzięcia) byłaby bardzo pomocna. Na forum moża dyskutować, ale wyniki tych dyskusji powinny być zbierane w jakiejś zwiezłej i spójnej formie. Czy to ma być organizowane pod patronatem php.pl to juz nie do mnie należy decyzja. Tak właściwie to nawet nie wiem co to znaczy, że phiend będzie tworzony pod patronatem php.pl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:34 |