![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2003 Skąd: Bialystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam scrypt na stronie www "napisz do mnie" no i nie dizla. Nie przyjmoje zmienych, alty tylko z pod windowsa pod Linuxem dziala poprawnie. Nie mam pojecia dla czego tak sie dzieje scrypt jest tu http://www.big.csk.pl/formularz.rar. Niech ktos popatzry i ipowie co jest nie tak.
Pozdrowienia. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2003 Skąd: Bialystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@KaMeLeOn byc moze jak juz pisalem nie zabardzo sie znam- To wyglada tak ze po wypelnieniu wszystkich pol formularza i nacisnieciu wyslij zamiast (przegladarka) przechodzic do strony z info ze mail zosta wyslany, przeladowuje strone i sa puste pola (tak jak by przed wyslaniem nie byly wypelnione wsystkie ), no i oczywiscie nie wysyla.
Przy scryptach gdzie bez wzglegu na poprawnosc wypolnionych pol mail ma byc wysslany (byc moze sie zle wyrazam, ale staram sie powiedizec to dokladnie ), mail zostaje wyslany,ale niestety dochodzi pusty- tak jakby zadne poje w formularzu nie bylo wypelnione. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:09 |