Mam taki problem:
Mam konto na wirtualnym serwerze, a na nim ma formularz w którym są dane imie nazwisko itp, na końcu jest dodanie plików dokładnie 5 maja to być pliki jpg
i w żaden sposób nie formularz nie przesyła mi plików, nie wiem czemu, o to pliki:
Plik Formularza:
<form action="dodaj.php" method="post" enctype="multipart/form-data"> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="1" width="450"> <td width="225">Imi
ę i Nazwisko
</td> <td width="225"><input type="text" name="imie_i_nazwisko"></td> <td width="225">Ulica
</td> <td width="225"><input type="text" name="ulica"></td> <td width="225">Miasto
</td> <td width="225"><input type="text" name="miasto"></td> <td width="225">Kod Pocztowy
</td> <td width="225"><input type="text" name="xx" size="1"> -
<input type="text" name="xxx" size="2"></td> <td width="225">Telefon komórkowy
</td> <td width="225"><input type="text" name="tel"></td> <td width="225">e-mail
</td> <td width="225"><input type="text" name="email"></td> <td width="225">Wybierz forme platnosci
</td> <td width="225" height="30"> <td width="225">Przelew:
<input type="radio" name="przelew"></td><td width=""> Za
pobraniem
<input type="radio" name="za_pobraniem"></td><td width=""> <td width="225" valign="top">Zal
ącz pliki
</td> <input type="file" name="userfile"> <input type="file" name="userfile"> <input type="file" name="userfile"> <td width="225">Wyslij
</td> <td width="225"><input type="submit" value="wyslij"></td>
a o to pliki php:
<?
$header = "Nowe zdjecia od $imie_i_nazwisko";
$tresc = "$imie_i_nazwiskon$ulican$miaston$xx,$xxxn$teln$emailn$przelewn$za_pobraniem
n";
mail("adres@adres.pl", $header, $tresc); echo "<b>Jak zdjecia zostana wyslane otrzymasz informacje na adres: <a href=mailto:$email>$email</a> <br><b>Dziekujemy</br>";
$max_rozmiar = 1024*1024;
if ($_FILES['plik']['size'] > $max_rozmiar) {
echo 'Błąd! Plik jest za duży!'; } else {
echo 'Odebrano plik. Początkowa nazwa: '.$_FILES['plik']['name']; if (isset($_FILES['plik']['type'])) { echo 'Typ: '.$_FILES['plik']['type'].'<br/>'; }
$_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/test/foto/'.$_FILES['plik']['name']);
}
} else {
echo 'Błąd przy przesyłaniu danych!'; }
?>
Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak?
Chcę aby mi przenosił pliki w poczcie, jako załaczniki.