![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programuję w php i jednocześnie wykonuję zupełnie inny zawód. Jestem hobbystą php, tworzę stronki , ale nigdy nie robiłem nic za kasę.
Właśnie się zastanawiam, czy można zarobić programując w php? To znaczy ile projektów robicie miesięcznie, rocznie? Za jakie pieniądze? Czy raczej pracujecie na etat jako programiści? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam stala prace ale jestem w pracy na ta godzine na ktora uda mi sie wstac i z tego powodu nie moge narzekac. Podejrzewam rowniez ze konczysz kiedy chcesz. widzisz, ja tak niestety niemialem, 9-17, i tyle, zadnej elastycznosci. Wszyscy chcieli wyjsc, ja chcialem pisac dalej, na pewno wiesz jak to jest jak sie czlowiek rozkreci. Poszedl nawet postulat aby programisci mieli nienormowany czas pracy, ale nie przeszlo. Jasne, sprawe celowo przerysowalem, chociaz pamietam dni gdzie telefony sie urywaly, (byl dzien kiedy ponad 2h spedzilem na lini) i nic na to niemozna było poradzić. Teraz wciaz zdaza mi sie kodowac dla tej firmy: spotkania są prote: co było, co się zmieniło, co ma być, na kiedy? Cytat Zle podejscie do pracy i zla organizacja surowy jesteś, my czesto smialiśmy się: HOSTILE ENVIRONMENT. a zła organizacja nie pozwoliłaby mi przetrwać na rynku. Niestety twarda rzeczywistość. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:10 |