![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programuję w php i jednocześnie wykonuję zupełnie inny zawód. Jestem hobbystą php, tworzę stronki , ale nigdy nie robiłem nic za kasę.
Właśnie się zastanawiam, czy można zarobić programując w php? To znaczy ile projektów robicie miesięcznie, rocznie? Za jakie pieniądze? Czy raczej pracujecie na etat jako programiści? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najwiekszy minus etatu to sztywne godziny pracy, pracowałem na etat prawie 5 miesiecy. i co: wstaje bladym świtem, na 9 w pracy mam być, zanim zalapie ze to nowy dzień, jest 10 (znowu siedzialem do póżna poprzedniej nocy), odpalam Dreamweavera, wyskakuje nagle 14 plików, na czym ja to skończylem wczoraj ...., aha ... dobra, przejrzec co zmienili koledzy ..., O telefon ...., aha maile, 26 nowych (7 to spam), zbliza sie 13, cos zjesc, przeciez wszyscy jedza, potem spotkanie, trzeba cos omówić, dobra, dochodzi 15, spowrotem do kodowania, do 17 dwie godziny, wlasnie sie rozkrecam, idzie jak po masle, na GG dostaje wiadomość: Stary, hamuj, 17.00. Nie wytrzymalem. Teraz tylko pytam: Na kiedy ma być gotowe? Koduje kiedy chce ile chece i jak chce, WOLNOŚĆ.
Ten post edytował ghostrider 2.12.2005, 12:35:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 12:04 |