![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przymiezam sie do kupna taniej laserowki (mono) do uzytku domowego praktycznie kazdy producent ma jakis model w granicach 500 zl ale interesuje jaki jest koszt ekspolatacji z tego co wiem w HP zazwyczaj beben jest razem z tonerem wiec wychodzi to troche taniej (nie trzeba co jakis czas wymieniac bebna).
Jezeli ktos uzywaj takich drukarek moze napisze jaki model, jaka jakosc druku i koszta utrzymania oraz na ile starcza toner przy normalnym uzywaniu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja niedawno kupiłem Lexmarka E232 i jestem bardzo zadowolony. Jakośc jest dobra i jak na zastosowania domowe w zupełności wystarcza. Ponadto jak na drukarki tej klasy jest dość szybka (pod warunkiem że podłączysz ją przez USB). Co do kosztów to jeszcze nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, ale przed zakupem trochę poczytałem w sieci o różnych drukarkach i wypadała całkiem nieźle. Na Allegro można kupić do niej sam toner (tylko proszek bez kasety) i dosypać do oryginalnej kasety. Słyszałem opinie że spokojnie można w ten sposób wydrukować tyle stron ile wytrzymuje bęben. Sam bęben też zbyt drogi nie jest, więc myślę że koszty eksploatacji nie wypadną źle.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:48 |