![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No panowie, obciach że w newsach nie ma info o finalnej wersji php 5.1.0 którą można od dziś pobrać z php.net;-)
Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(NuLL @ 2005-11-24 23:39:56) Moze ktos mi odpowie na moje pytanie - co mi z punktu widzenia programisty-zleceniowca ( freelancera ) to da ? I tak pewnie przez cały następny rok bede pisal pod php 4. Najwięksi i najlepsi polscy providerzy (home.pl, netart.pl/nazwa.pl) już mają php5. Jako, że wersja 5.1 wnosi wiele usprawnień spodziewam się że szybko go zaadoptują. Także ze skryptami powinno być teraz co raz lepiej, bo jak człowiek zobaczy te wszystkie dobrodziejstwa jakie daje mu 5 to do 4 się wracać nie chce - i wiele nowych skryptów/frameworków jest już pisana pod 5. A za rok, półtora to będziemy mieli już php6, które to zapowiada się na naprawdę świetną rzecz. Lista zapowiadanych zmian i usprawnień |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:38 |