![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No panowie, obciach że w newsach nie ma info o finalnej wersji php 5.1.0 którą można od dziś pobrać z php.net;-)
Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się czasami zdarza nawet że nie wybieram providera a po prostu mówię co ma być na serwerze postawione;-) Ale to nie często;-)
Ale przyznam że od MySQL-a się już tak odzwyczaiłem że spazmów dostaje jak mam coś w nim zrobić i okazuje się że zapytanie które robię jednym select-em na PostgreSQL-u na MySQL-u nie przejdzie… Nie wiem jak jest z 4.1 (przestałem śledzić co się dzieje z tą bazą – za to MaxDB jest całkiem fajna, no ale kod dostali po SAP DB więc…), ale ostatnio zastanawiam się powarzenie nad Oracle Express Edition – tylko to już u żadnego providera ni przejdzie, ale jak by się klient na Intranet znalazł to kto wie;-) O ile limit wielkości bazy by się nie okazał zabójczy… Pozdrawiam, Marcin Staniszczak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 13:10 |