![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie:
Jak zrobić aby w jakimś formularzu przy zaznaczeniu "czekboxa" pokazać jakiś wynik .np mam formularz, klikam na "czekboxa" i pokazuje mi się rozwinięty formularz z większą ilością możliwości. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kod <script language="JavaScript"> function show() { obj=document.getElementById('idRad'); objCheck=document.getElementById('idRadBox'); if (objCheck.checked) { obj.style.display=""; obj.disabled=false; } else { obj.style.display="none"; obj.disabled=true; } } function show1() { obj=document.getElementById('idPio'); objCheck=document.getElementById('idPioBox'); if (objCheck.checked) { obj.style.display=""; obj.disabled=false; } else { obj.style.display="none"; obj.disabled=true; } } function show2() { obj=document.getElementById('idTusz'); objCheck=document.getElementById('idTuszBox'); if (objCheck.checked) { obj.style.display=""; obj.disabled=false; } else { obj.style.display="none"; obj.disabled=true; } } </script>
i na koniec po zaladowaniu wykonaj taki skrypcik: Kod <script language="JavaScript">
show(); show1(); show2(); </script> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:37 |