![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie:
Jak zrobić aby w jakimś formularzu przy zaznaczeniu "czekboxa" pokazać jakiś wynik .np mam formularz, klikam na "czekboxa" i pokazuje mi się rozwinięty formularz z większą ilością możliwości. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zmodyfikowałem do swoich potrzeb przytoczony wcześniej skrypt, ale nie mogę osiągnąc oczekwanego rezultatu, a mianowicie chodzi mi o to, żeby wykorzystując pola "radio" móc wybierac rozwijac dodatkowe pola "select" w zależności od wybranego pola "radio" W tej chwili działa to tak że po przełączeniu pól "radio" nie znikają pola "select" wcześniej już wybrane oraz przy pierwszym uruchamianiu skryptu nie pojawia mi się pole "select" wybrane przez pole radio checked='checked'
Proszę o pomoc, dzięki Kod <script language="JavaScript"> function show() { obj=document.getElementById('idRad'); objCheck=document.getElementById('idRadBox'); if (objCheck.checked) obj.style.display=""; else obj.style.display="none"; } function show1() { obj=document.getElementById('idPio'); objCheck=document.getElementById('idPioBox'); if (objCheck.checked) obj.style.display=""; else obj.style.display="none"; } function show2() { obj=document.getElementById('idTusz'); objCheck=document.getElementById('idTuszBox'); if (objCheck.checked) obj.style.display=""; else obj.style.display="none"; } </script>
Prosze uzywac bbcode!!! poprawiam --- nospor |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:50 |