Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Sklep
manmajaka

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Sklep Multisort - jakies uwagi?

Ten post edytował manmajaka 17.11.2005, 12:57:34
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
manmajaka

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(dr_bonzo @ 2005-11-17 14:47:08)
Baner z telefonem, katalogiem i linkiem do zamowienia katalogu:
- jak najade myszka na katalog (czy co to jest bo nie wiadomo) to widze animacje tej "ksiazki" ale nie wiem co to jest i do czego prowadzi, np. moglbyc polaczyc to z podswietleniem "zamów bezpłatny katalog" (jak najade na napis to on zmienia kolor na czerwony i animuje sie ksiazka)

- usuwanie przedmiotow z koszyka jest "dziwne" i nieintuyicyjne -- musialem przeczytac opis zeby zrozumiec ze musze wpisac "zero" jako ilosc sztuk ktora zamawiam -- przydal by sie przycisk "usun z koszyka"

- "kupilem" 0 sztuk produktu -- otrzymalem komunikat - "Wystąpił problem z dodaniem produktu do koszyka. [10105]" -- nie lepiej podac czszegulowo ze nie mozna kupic "0" sztuk produktu?

Baner: rzeczywiscie to dobry pomysl, dzieki.

Usuwanie przedmiotow: niestety "decyzyjni" nie chca, zeby uzytkownik tak szybko usuwal cos z koszyka... Sila wyzsza - chyba nie przeskocze (zreszta ja tez optowalem za klawiszem usun)

Kupilem 0 sztuk: osz ty! mam zabezpieczenia ale akurat komunikatu na 0 szt. nie dorobilem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) - po prostu nie przetestowalem, dorobie go oczywiscie. Zreszta komunikat 10105 to taki "standardowy" blad koszykowy - do niego wlasnie zazwyczaj sie pokazuje komunikat szczegolowy juz z opisem co uzytkownik naknocil (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)

Wieeelkie stokrotne dzieki za uwagi
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 27.09.2025 - 04:19