![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym się spytać, czy ktoś nie chciał by mi pomóc napisać CMS'a. Albo powiedziec skad sie uczyl/a jak to zrobic. Bardzo prosze o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie po krótkiej przerwie
![]() Ja sadze, że najpierw możnaby porobić sobie jakieś proste skrypty (np. liczniki itp.). Nie znając tych zupełnych podstaw można niewiele zdziałać. Zatem - manual/książki/kursy w celu nauki podstaw. Ja teraz trochę liznąłem php i się biore za przerózne rzeczy. Ale wciaż się uczę i choć piszę w php od ponad roku, to wiem, że jeszcze długa droga przedemną i wszystko, co napisełem wcześniej to shit. Zresztą teraz pewnie też produkuje shit ![]() Sczerze mówiąc ja tez na samym początku się podjarałem na pomysl stworzenia jakiegos CMS'a ![]() ![]() Zatem ja radziłbym od czegoś lżejszego - ambicje ambicjami a zdolności zdolnościami. Trzeba mierzyć siły na zamiary. Pozdrawiam, Mateo ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:03 |