![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po opisie można się domysleć ,że mam problem z polskimi znakami diaktrycznymi...
Zainstalowałem skrypt Wordpress 1.5.2, gdy dodaje jakiś post czy komentarz z polskimi ogonkami... Wywala mi znaki zapytania w konfiguracji serwera raczej wszystko powino być w porządku (Apache 2.0.55, php 5.0.5, mysql 4.0.17) miałem jeszcze mysql 5.0.22 (chyba to ostatnią wersje rekomendowaną...) i to samą... Edit: Później zainstalowałem wersje z serii 4 bo myślałem ,ze to brak kompatybilności wordpress z 5 ![]() Ten post edytował electrolyte 29.10.2005, 10:28:26 -------------------- (asekuracja, weź to pod uwagę)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat If you write new posts - they will be encoded utf-8. If you copy text from Word or other program that has iso-2 it will not be correct, it will display ![]() ![]() Do not copy - write in WordPress! Napisałem do supportu wordpress i otrzymałem taką odpowiedź, najzabawniejsze w tym ,że ja pisze w wordpressie i nie kopiuje text z zewnątrz, a może rozchodzi się o kodowanie przęglądarki ale to raczej nie ma znaczenia ? :| -------------------- (asekuracja, weź to pod uwagę)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 19:30 |