![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
F3Site - szybki system wortalowy dla stron wielojęzycznych.
Przeznaczenie: stony WWW (i dla małych i dla większych powinien się nadawać) http://compmaster.prv.pl - strona skryptu (tam będzie jego opis) Oceniajcie. Ten post edytował MP1 16.12.2005, 16:50:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jeśli zmienna $_GET, która ma zawierać liczbę, zawiera tekst, wtedy wyświetla się pusta strona. Wg. mnie nie ma sensu wyświetlać strony z informacją "błędny ID", lecz może się mylę? Cytat "Kategoryczny podział kategorii (także możliwość tworzenia subkategorii)." - znaczy się co?? Podział zawartości na kategorie i subkategorie (fakt, błąd zrobiłem, powinno być - "zawartości"). Cytat Schematy wyglądu zawierająca w sobie kod php Zalety: większe możliwości, szybsze generowanie się skryptu. Wady: trudniejsza edycja i mniej przejrzysty kod. W tym przypadku musi być jakiś kompromis. F3... ma na celu szybkie generowanie się. Samo { i } nie spowolni go bardzo (różnice będą małe), jednak gorzej z <!-- START menublock -->. Cytat # Upchnięcie wszystkiego w includowane pliki *.php # Z tego co widzę, sztywny układ strony. Nie za bardzo rozumiem... Cytat Chwalisz się kompatybilnością z MySQL5? Przykładem jest haa.pl (zainstalowany MySQL5), gdzie Mambo, php-Fusion nie dadzą się zainstalować. W przypadku F3(...) nie było problemów. Cytat W CMSie operuje się na treści. Nie ma ograniczeń co do tego czy COŚ jest newsem czy artykułem jednym kliknięciem zmieniasz newsa na artykuł czy odwrotnie. W F3... operuje się zaś na zawartości. Artykuły, pliki, nowości, galeria, linki znajdują się w kategoriach. Wolne strony są "wolne", nie są przypisane do żadnych kategorii. Nowości mają swoje opcje, artykuły swoje... Jak więc to pogodzić? Jeśli to nie CMS, nazwę mogę zmienić. W pewnym numerze EKsperta był test CMSów. Były tam też: php-Fusion ("Ekspert poleca") i jPortal. Ten post edytował MP1 4.10.2005, 17:08:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:36 |