![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 521 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak niektórzy zapewne wiedzą, od dłuższego czasu pracuję nad phiendem 2. Niestety, po n-tym refactoringu i pisaniu wszystkiego od nowa jestem tym trochę zmęczony i raczej nie wydam tego kiedykolwiek o własnych siłach. Za to kod, który jest już napisany, bardzo mi się podoba i szkoda go marnować.
Więc poszukuję ludzi do współpracy. Główne założenia:
Co do samego MVC, kilka słów:
** jeżeli temat tutaj nie pasuje, można śmiało przenosić Ten post edytował hawk 30.05.2005, 20:02:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(bela_666 @ 2005-10-02 23:19:23) hawk po co w configu przy pluginach dalej sciezke skoro to tylko autoloader powinien wiedzieć gdzie co jest? i w ogóle w kodzie widzę trochę requerow ;] Hmm, mi sie po i wydaje ze include bylo by lepsze (skrypt "umiera" jak sie nie uda pliku zalaczyc - zakladam ze kazda zalancza klasa jest niezbeda do dzialania). Co do sciezek to mysle ze sa one one potrzebne, czasme moze sie zdarzyc ze klasy nazywaja sie tak samo - wtedy autoloader nic nie poradzi. Pozatym jak mamy podana jasno sciezke to autoloader nie musi sie odpalac, co pozwala zaoszczedzic czasu (przy duzej ilosci klas w mapie, napewno jest to wazne). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 05:52 |