![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam po dłuższej przerwie. Spotkałem się z takim problemem. Na stronie jest kilka obrazków, np koszulek lub spodni. I nie wiem jak zrobić (nawet w czym - czy konieczny jest flash?) żę internauta ma możliość dobierania kolorów takiej koszulki. Czyli np na stronie widzi obrazek białej koszulki i ma możliwość kliknięcia i wybrania czerwonych rękawów i niebieskiego kołnierzyka.. Ma ktoś pomysł jak taki problem rozwiązać?
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiem na 3 punkt. Sam Kupiłem tą drugą książke (PHP4. Zaawansowane programowanie) i co moge powiedzieć: Obecnie jest ona troche przestarzała bo nie uwzględnia register_globals ustawionego na off więc wiele przykładów trzeba przerabaić żeby sie dostosować do wymogów. Jest w niej też dużo błędów tzw. literówek. Jednak z treść zawartej w książce jestem bardzo zadowolony, zresztą zobacz spis treści.
Co do php5 to ktos tu kiedyś polecił książke http://helion.pl/ksiazki/php5mi.htm i sam właśnie zamierzam ją kupić. Zawiera on opis różnic pomięzy PHP4 a PHP5.Pozdr. Ten post edytował s_w_ir 2.10.2005, 13:06:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:01 |