![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam po dłuższej przerwie. Spotkałem się z takim problemem. Na stronie jest kilka obrazków, np koszulek lub spodni. I nie wiem jak zrobić (nawet w czym - czy konieczny jest flash?) żę internauta ma możliość dobierania kolorów takiej koszulki. Czyli np na stronie widzi obrazek białej koszulki i ma możliwość kliknięcia i wybrania czerwonych rękawów i niebieskiego kołnierzyka.. Ma ktoś pomysł jak taki problem rozwiązać?
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz sie pobawić funkcjami graficznymi php i dynamicznie generować wygład koszulki. Sa widzaiłem przykład w książce, była to mapa centrum handlowego, rzut z góry. Gdy kilkneło sie na daną część pokazywało sie co sie tam znajduje, np. obuwniczy. Centrum było kilku pietrowe więc trzeba było też napisać kod zmiany piętra. zaznaczona częśc centrum była kolorowana. Nie było tam żadych gotowych grafik, wszystko było dynamicznie kolorowane.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:39 |