![]() |
![]() |
-stokrotka- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam serdecznie.
Probuje zrobic cos takiego: Uzytkownik sie rejestruje (to juz mam), loguje (rowniez dziala) ale po wejsciu ma ograniczony limit ruchu... w sensie takim, ze do kazdego uzytkownika, w bazie bedzie podana wartosc ile klikniec moze wykonac (to jest w miare do zrobienia) na tomiast problem mam z tym, zeby wartosc w kolumnie ruch po godzinie wzrastala o 5 - i tu jest problem. Wie ktoś jak to zrobic? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(gladiror @ 2005-09-23 11:53:51) Czyli chodzi o to, że w przeciągu godziny użytkownik ma 5 ruchów? I jeżeli wykorzysta te ruchy to już nie może więcej chodzić po stronie, chyba, że nadejdzie kolejna godzina od daty ostatniego logowania? ![]() uzytkownik ma iles tam ruchów, o pelnej godzinie (nie od logowania, ale takiej na zegarku) dodaje mu sie kolejne 5 mozliwości klikniecia (5 ruchów), niezaleznie ile ma w tej chwili. Jeżeli wykorzysta wszystkie ruchy to nastepne dostanie o pelnej godzinie. Czyli: Wykorzysta ostatnia mozliwosc klikniecia o 6:54, a o 7:00 bedzie juz mogl wykonac 5 klikniec w strony... No i pytanie jak polaczyc ten czas zegarowy z dodaniem wartosci w tabeli... Mam nadzieje, ze juz wiadomo o co mi chodzi. Pomoze ktos? Jakieś pomysly? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 19:01 |