![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam krasnala, mam kod
Kod CREATE TABLE logowanie ( login VARCHAR(50) NOT NULL PRIMARY KEY, haslo VARCHAR(32) NOT NULL, kod VARCHAR(32) NOT NULL, data DATETIME NOT NULL, email VARCHAR(120) NOT NULL, dodatek VARCHAR(200) ) i mam alert ze nie dziala laczenie z baza... ![]() Ja pewnie znó nic nei wiem o SQLu/krasnalu i sie dziwie że nic mi nei dziala Niech ktos mi pomoze! Prosze! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz bliżej określić gdzie występuje Ci ten błąd? Jaki dokładnie to jest błąd?
Masz alert, że nie działa Ci łączenie z bazą danych? Tzn? Co się dzieje: 1) nie możesz podłączyć się klientem mysql do serwera? 2) nie możesz połączyć się z php do bazy danych? Zapewne w jednym i drugim przypadku chodzi o to, że nie możesz się połączyć z bazą danych gdyż masz złe hasło lub nazwę użytkownika. Cytat Ja pewnie znó nic nei wiem o SQLu/krasnalu i sie dziwie że nic mi nei dziala I nie dziw się, że nic Ci nie działa. Najpierw trzeba coś poczytać, posiedzieć nad tym (nie kilka minut, ale czasami i nie jedno popołunie) by czegoś się nauczyć i dowiedzieć, a nie walić temat prosto na forum w nadziei że może trafi uda zgnadnąć co nie działa Ci prawidłowo. EDIT Cytat Żeby uzyskać odpowiedź trzeba włożyć trochę wysiłku w pytanie. Właśnie, Tobie nie chciało się włożyć wysiłku by sformułować pytanie, a co dopiero czegoś się nauczyć / rozwiązać problem. Ten post edytował mhs 19.09.2005, 21:50:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:58 |